Newsletter - Klub "Dzieci z Pasją"
5 % taniej kupisz jeżeli zapiszesz się! A gdy tylko pojawią się niesamowite promocje to poinformujemy Cię o tym mailowo :)
Nowości
Promocje
Mebelki dla lalek Łazienka Neo, Plan Toys PLTO-7308
Mebelki dla lalek Łazienka Neo, Plan Toys PLTO-7308
77,50 zł 62,00 zł
szt.
Złap żabkę, zabawa zręcznościowa, Goki 15025
Złap żabkę, zabawa zręcznościowa, Goki 15025
22,50 zł 18,00 zł
szt.
Literka T - układanka logiczna, GOKI-HS 006
Literka T - układanka logiczna, GOKI-HS 006
10,00 zł 8,00 zł
szt.
SKAKANKA - zwierzaki
SKAKANKA - zwierzaki
15,00 zł 12,00 zł
szt.
Klocki z literkami do nawlekania, drewniany zestaw, Toys Pure HD 270
Klocki z literkami do nawlekania, drewniany zestaw, Toys Pure HD 270
34,50 zł 27,50 zł
Balansujący osiołek, Goki 56950
Balansujący osiołek, Goki 56950
30,50 zł 24,50 zł
szt.
Szkatułka Kwiatowa wróżka, Goki 15439
Szkatułka Kwiatowa wróżka, Goki 15439
36,00 zł 29,00 zł
szt.
Niebiesk zestaw do sprzątania, szczotka + szufelka
Niebiesk zestaw do sprzątania, szczotka + szufelka
26,50 zł 21,50 zł
szt.
Cztery w rzędzie, gra zręcznościowa, Goki HS 035
Cztery w rzędzie, gra zręcznościowa, Goki HS 035
28,00 zł 22,40 zł
szt.
Różowy zestaw do sprzątania, szczotka + szufelka
Różowy zestaw do sprzątania, szczotka + szufelka
26,50 zł 21,50 zł
szt.
Polityka Prywatności

I Informacje ogólne

  • Niniejsza Polityka Prywatności określa sposób pozyskiwania, przetwarzania oraz zabezpieczania danych osobowych w rozumieniu ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku (Dz.U. Nr 133, poz. 883 z póź. zm.) oraz ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 r. (Dz.U. Nr 144, poz. 1204 z póź. zm.)
  • Właścicielem strony internetowej www.zabawkizpasja.pl oraz administratorem danych osobowych jest spółka Kreatywni Aktywni Sp. z o.o.  z siedzibą w Toruniu, ul. Słowackiego 104a/21 , NIP 9562312057, REGON: 361927473, wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej Rzeczypospolitej Polskiej.

 

II Dane osobowe

  • Serwis zbiera informacje podane dobrowolnie przez użytkownika.
  • Dane osobowe są pozyskiwane podczas wypełniania formularza rejestracji na seminaria online.
  • Dane osobowe są wykorzystywane wyłącznie w celu wysyłania newslettera oraz informacji odnośnie seminariów/szkoleń na które zapisał się użytkownik o ile wyraził na to zgodę.
  • Zawartość strony internetowej można przeglądać bez podawania jakichkolwiek danych osobowych.
  • Każda osoba, która udostępniła swoje dane osobowe ma prawo do dostępu do ich treści oraz możliwość ich poprawiania, uaktualniania, uzupełniania, jak i również żądania zaprzestania przetwarzania danych osobowych oraz wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Wymienione czynności można dokonać poprzez wysłanie stosownego oświadczenia na adres email: zabawkizpasja@gmail.com
  • Pozyskane przez administratora dane osobowe są przechowywane, przetwarzane i chronione zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa. Zbiór danych osobowych został zgłoszony do Generalnego Inspektora Danych Osobowych. 
  • Administrator chroni zgromadzone dane osobowe korzystając z następujących środków:

                     – szyfrowanie danych służących do zapisu do newslettera

                     – zabezpieczenie zbioru danych przed nieuprawnionym dostępem

 

III Informacja o plikach cookies.

  • Serwis korzysta z plików cookies.
  • Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
  • Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu.
  • Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:
  • tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
  • utrzymania sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
  • określania profilu użytkownika w celu wyświetlania mu dopasowanych materiałów w sieciach reklamowych, w szczególności sieci Google. 
  • W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
  • Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.
  • Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
  • Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.
  • Zalecamy przeczytanie polityki ochrony prywatności tych firm, aby poznać zasady korzystania z plików cookies wykorzystywane w statystykach: Polityka ochrony prywatności Google Analytics.
  • Pliki cookies mogą być wykorzystane przez sieci reklamowe, w szczególności sieć Google, do wyświetlenia reklam dopasowanych do sposobu, w jaki użytkownik korzysta z Serwisu. W tym celu mogą zachować informację o ścieżce nawigacji użytkownika lub czasie pozostawania na danej stronie.
  • W zakresie informacji o preferencjach użytkownika gromadzonych przez sieć reklamową Google użytkownik może przeglądać i edytować informacje wynikające z plików cookies przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/

 

IV Zarządzanie plikami cookies – jak w praktyce wyrażać i cofać zgodę?

  • Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookies, może zmienić ustawienia przeglądarki. Zastrzegamy, że wyłączenie obsługi plików cookies niezbędnych dla procesów uwierzytelniania, bezpieczeństwa, utrzymania preferencji użytkownika może utrudnić, a w skrajnych przypadkach może uniemożliwić korzystanie ze stron www.
  • W celu zarządzania ustawieniami cookies wybierz z listy poniżej przeglądarkę internetową/ system i postępuj zgodnie z instrukcjami
  •  – Internet Explorer 
  •  – Chrome 
  •  – Safari 
  •  – Firefox 
  •  – Opera 
  •  – Android 
  •  – Safari (iOS) 
  •  – Windows Phone 
  •  – Blackberry

 

V Udostępnienie danych.

  • Dane podlegają udostępnieniu podmiotom zewnętrznym wyłącznie w granicach prawnie dozwolonych.
  • Operator może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez Serwis upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z żądania.

 

VI Postanowienia końcowe

  • Sprzedający ma prawo do zmian w niniejszej Polityce Prywatności. Osoby udostępniające swoje dane osobowe obowiązuje aktualnie obowiązująca wersja Polityki Prywatności, dostępna na stronie https://zabawkizpasja.pl/pl/static/polityka-prywatnosci.html
  • W sprawach nieuregulowanych niniejszą Polityką Prywatności stosuje się odpowiednio zapisy Regulaminu strony internetowej www.zabawkizpasja.pl oraz obowiązujące przepisy prawa polskiego.

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl