Klub "Dzieci z Pasją"
Tylko dla klubowiczów specjalne zniżki i fenomenalne PROMOCJE z humorem! A jeśli chcesz by Twoje zakupy były ZAWSZE TAŃSZE o minimum 5% to najpierw ZAREJESTRUJ SIĘ a następnie ZAPISZ SIĘ na DARMOWY newsletter (podczas rejestracji albo poniżej).
Nowości
Koło do pływania dla dzieci - 61 cm
Koło do pływania dla dzieci - 61 cm
9,70 zł
szt.
Koło do pływania  dinozaury 61 cm
Koło do pływania dinozaury 61 cm
7,99 zł
szt.
Koło do pływania  Syrenka 61 cm
Koło do pływania Syrenka 61 cm
7,99 zł
szt.
Zabawki dmuchane - orka
Zabawki dmuchane - orka
6,99 zł
szt.
Zabawki dmuchane - flaming
Zabawki dmuchane - flaming
6,99 zł
szt.
Zabawki dmuchane - rybka
Zabawki dmuchane - rybka
6,99 zł
szt.
Promocje
Fiszka Deska - wyjątkowa deskorolka
Fiszka Deska - wyjątkowa deskorolka
127,00 zł 117,00 zł
szt.
Mała akademia - kształty
Mała akademia - kształty
19,90 zł 17,00 zł
szt.
Puzzle mapa Polski 84 elementy
Puzzle mapa Polski 84 elementy
45,00 zł 36,00 zł
szt.
Obrazki kontrastowe dla niemowlaków
Obrazki kontrastowe dla niemowlaków
17,00 zł 14,70 zł
szt.
MÓJ PIERWSZY TELEFON drewniany telefonik z lupą
MÓJ PIERWSZY TELEFON drewniany telefonik z lupą
42,00 zł 33,00 zł
szt.
KALEJDOSKOP grzybek drewniany
KALEJDOSKOP grzybek drewniany
14,00 zł 11,00 zł
szt.
Zabawki Plan Toys DREWNIANY APARAT kalejdoskop
Zabawki Plan Toys DREWNIANY APARAT kalejdoskop
50,00 zł 40,00 zł
szt.
Nalepki 500 szt. - zabawki kreatywne dla chłopców
Nalepki 500 szt. - zabawki kreatywne dla chłopców
19,00 zł 19,00 zł
szt.
Gitara dla dzieci drewniana - zabawki muzyczne dla malucha
Gitara dla dzieci drewniana - zabawki muzyczne dla malucha
117,00 zł 100,00 zł
szt.
Polityka Prywatności

I Informacje ogólne

  • Niniejsza Polityka Prywatności określa sposób pozyskiwania, przetwarzania oraz zabezpieczania danych osobowych w rozumieniu ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku (Dz.U. Nr 133, poz. 883 z póź. zm.) oraz ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia 18 lipca 2002 r. (Dz.U. Nr 144, poz. 1204 z póź. zm.)
  • Właścicielem strony internetowej www.zabawkizpasja.pl oraz administratorem danych osobowych jest spółka Kreatywni Aktywni Sp. z o.o.  z siedzibą w Toruniu, ul. Słowackiego 104a/21 , NIP 9562312057, REGON: 361927473, wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej Rzeczypospolitej Polskiej.

 

II Dane osobowe

  • Serwis zbiera informacje podane dobrowolnie przez użytkownika.
  • Dane osobowe są pozyskiwane podczas wypełniania formularza rejestracji na seminaria online.
  • Dane osobowe są wykorzystywane wyłącznie w celu wysyłania newslettera oraz informacji odnośnie seminariów/szkoleń na które zapisał się użytkownik o ile wyraził na to zgodę.
  • Zawartość strony internetowej można przeglądać bez podawania jakichkolwiek danych osobowych.
  • Każda osoba, która udostępniła swoje dane osobowe ma prawo do dostępu do ich treści oraz możliwość ich poprawiania, uaktualniania, uzupełniania, jak i również żądania zaprzestania przetwarzania danych osobowych oraz wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Wymienione czynności można dokonać poprzez wysłanie stosownego oświadczenia na adres email: zabawkizpasja@gmail.com
  • Pozyskane przez administratora dane osobowe są przechowywane, przetwarzane i chronione zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa. Zbiór danych osobowych został zgłoszony do Generalnego Inspektora Danych Osobowych. 
  • Administrator chroni zgromadzone dane osobowe korzystając z następujących środków:

                     – szyfrowanie danych służących do zapisu do newslettera

                     – zabezpieczenie zbioru danych przed nieuprawnionym dostępem

 

III Informacja o plikach cookies.

  • Serwis korzysta z plików cookies.
  • Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
  • Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu.
  • Pliki cookies wykorzystywane są w następujących celach:
  • tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
  • utrzymania sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
  • określania profilu użytkownika w celu wyświetlania mu dopasowanych materiałów w sieciach reklamowych, w szczególności sieci Google. 
  • W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
  • Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików cookies Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.
  • Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
  • Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.
  • Zalecamy przeczytanie polityki ochrony prywatności tych firm, aby poznać zasady korzystania z plików cookies wykorzystywane w statystykach: Polityka ochrony prywatności Google Analytics.
  • Pliki cookies mogą być wykorzystane przez sieci reklamowe, w szczególności sieć Google, do wyświetlenia reklam dopasowanych do sposobu, w jaki użytkownik korzysta z Serwisu. W tym celu mogą zachować informację o ścieżce nawigacji użytkownika lub czasie pozostawania na danej stronie.
  • W zakresie informacji o preferencjach użytkownika gromadzonych przez sieć reklamową Google użytkownik może przeglądać i edytować informacje wynikające z plików cookies przy pomocy narzędzia: https://www.google.com/ads/preferences/

 

IV Zarządzanie plikami cookies – jak w praktyce wyrażać i cofać zgodę?

  • Jeśli użytkownik nie chce otrzymywać plików cookies, może zmienić ustawienia przeglądarki. Zastrzegamy, że wyłączenie obsługi plików cookies niezbędnych dla procesów uwierzytelniania, bezpieczeństwa, utrzymania preferencji użytkownika może utrudnić, a w skrajnych przypadkach może uniemożliwić korzystanie ze stron www.
  • W celu zarządzania ustawieniami cookies wybierz z listy poniżej przeglądarkę internetową/ system i postępuj zgodnie z instrukcjami
  •  – Internet Explorer 
  •  – Chrome 
  •  – Safari 
  •  – Firefox 
  •  – Opera 
  •  – Android 
  •  – Safari (iOS) 
  •  – Windows Phone 
  •  – Blackberry

 

V Udostępnienie danych.

  • Dane podlegają udostępnieniu podmiotom zewnętrznym wyłącznie w granicach prawnie dozwolonych.
  • Operator może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez Serwis upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z żądania.

 

VI Postanowienia końcowe

  • Sprzedający ma prawo do zmian w niniejszej Polityce Prywatności. Osoby udostępniające swoje dane osobowe obowiązuje aktualnie obowiązująca wersja Polityki Prywatności, dostępna na stronie https://zabawkizpasja.pl/pl/static/polityka-prywatnosci.html
  • W sprawach nieuregulowanych niniejszą Polityką Prywatności stosuje się odpowiednio zapisy Regulaminu strony internetowej www.zabawkizpasja.pl oraz obowiązujące przepisy prawa polskiego.

 

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl